Zoeken naar jij mag

Uw zoekactie voor jij mag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Top gezocht nu
Ik ben 40-jarige, sportieve propere bottom. Bij wie mag ik nu langskomen in ruime regio Gent. Ik ben onderdanige bottom zuigslet. Ik kom binnen, ik zuig je recht, je neukt me en spuit waar je wil en ik vertrek terug. Mag ook cardate Laat snel weten als je zin hebt.  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Wie nodigt mij uit?
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Wie nodigt mij uit?
Hot 49 jaar Limburg - Bilzen
Hot
Wat ik zoek is ruim : geinteresseerd in koppel zowel mv als mm. Een top waarbij ik gewillige bot ben,iemand die initiatief neemt,maar geen druk zet,ik wil zeker p en gen worden,hoeft zeker geen grote te zijn. Een botje,minstens onbehaard,die mij lekker p en die ik mag n,die ik als botje/vtje mag behandelen. Ik kan niet ontv,en zoek 100% discretie en gezond. Grtjs  
Sven 54 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Geile pijpbeurt
Wie kan mij discreet ontvangen,je staat naakt klaar en ik pijp en lik je ballen. Standje volgens jou fantasie, klaarkomen mag waar jij wenst,ik gehoorzaam ,ik ga ook naakt en kan me verfrissen Voor Nu Voorkeur XL status aub Gr  
Geil 60 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Pijpdate
Ik ben een volslanke zestiger. Ik kan deze avond laat verplaatsen. Ik lik je ballen en pijp je tot je in mijn mond spuit en je zaad kan slikken. . Kan je meermaals klaarkomen...nog beter. Ik zuig je ballen compleet leeg.Je mag mij ook in mijn mond neuken. Ik kan enkel verplaatsen. Ik kom naar jouw buurt. Cardate of buitendate. Vermeld leeftijd en lengte van je pik. Laat tijdig weten waar en wanneer...en spaar je zaad tot vanavond.  
Ikke 58 jaar Limburg - Diepenbeek
Pijpen
Wie mag ik vanavond rond 18u komen pijpen tot al je lekkers in men keel zit?kan niet ontvangen,kan ook ergens in openlucht of cardate.  
Biverwenner 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Welke pik ontladen voor het weekend?
Ik zoek een pik die nog lekker wil ontladen voor het weekend. Ik ga graag op de knieën voor jou of ik pijp je lekker terwijl je achterover ligt en geniet. Een warme pijp en likbeurt van je penis, eikel en ballen als ze geschoren zijn. Snel en krachtig ontladen als je dat wil. Als je lekker geil bent kan je zeker overnemen en me dan intenser, dieper en harder mondneuken. Graag zelf dat je toont hoe geil je bent. Of geen haastwerk maar een wat tragere uitgebreide en diepe pijpbeurt zoals jij het wil en aangeeft en op jouw tempo. Je mag dus zeker overbrengen wat jij wilt en hoe je het graag hebt.Ik ben een 53 jarige bi-man, slank, verzorgd en zeer hygiënisch Ik vraag ook dat je verzorgd en hygienisch bent. Ik verplaats mij maar ontvang niet.  
Kristof 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
1 VASTE gewillige…..
Hey ik zoek 1 VAST contact voor om de 2 a 3 weken. Ben van nature dominant/bazig type. Discreet en verzorgd, geen veeldater. Zoek gewillig pijper en meer die ook 1 iemand wenst. Leeftijd onbelangrijk. Mag ook maarje meer zijn! Graag uw voorstellen…. Mag zeker meer kink en pervers indien gewenst! K’ben 49j/1,78m/85kg/17x3 onbesneden en doorhangende ballen. Intiem kaal….  
Walter 70 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Gewillige vtm zoekt
Zijn er hier dominante top(s) te vinden die me kunnen en willen gebruiken. Ik ben voor veel te vinden. Ook soft SM, bondige, soft spanking en zeker met meerdere tegelijk schrikken me zeker niet af. Ik vind het geil om gedwongen te worden dingen te moeten doen en te laten doen (mag zeker ook geblinddoekt).  

Gewillige vtm zoekt
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile date gezocht ook 65+ mag. Liefst kleine of dunne pik.
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. En die em stijf krijgt met condoom Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile date gezocht ook 65+ mag. Liefst kleine of dunne pik.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10